
Apparaten en Accessoires
Kung Pao Chicken
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 5min
6 portions
Ingrediënten
Glaze
-
green onions cut into pieces4
-
garlic cloves4
-
dried red chilies stems removed10 - 15
-
corn starch1 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
dried chili flakes to taste¼ tsp
-
fermented black bean paste3 oz
-
chicken stock2 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
black vinegar2 tbsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
peanut oil2 tsp
Sauté
-
water20 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cubed (1 in.)24 oz
-
peanut oil1 oz
-
bell peppers diced (½ in.)6 oz
-
zucchini sliced (¼ in.)6 oz
-
carrots sliced (¼ in.)3 oz
-
raw unsalted peanuts plus extra to garnish2 oz
-
green onions sliced on the bias, to garnish
-
cooked rice to serve (see Tip)
Voeding per 1 portion
Calorieën
328 kcal /
1372 kJ
Eiwitten
33 g
Vetten
15 g
Koolhydraten
16 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
3 g
Natrium
738 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Saucy Sautés
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten