Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Pastry Dough
- 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- 1 oz Dutch-processed cocoa powder
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter, diced, chilled
- 2 large eggs
Milk Chocolate Ganache
-
9 ½
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
of 9 ½ oz milk chocolate 40%, high quality chips or chunks - 6 ½ oz heavy whipping cream
- ½ oz glucose (see Tip)
Assembly
- 16 oz fresh raspberries
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2067 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 62 mg
Alternatieve recepten
Crème Pâtissière
15min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3sa 10 dk
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Jamie's Mulled Wine
35 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1ч. 30 мин.
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4h
Strawberry Custard Tart
2ч.
Angel Food Cake
1 godz. 10 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14h 30min
Bread Pudding Flan
3h 35min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Traditional crème brûlée
25 godz.