Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnut and Rosemary Pastry
- 80 g walnuts, chopped
- 40 g brown sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 Tbsp fresh rosemary, leaves only
- 230 g wholemeal flour
- 120 g unsalted butter, diced
- 1 large egg
- wholemeal flour, for dusting
Limoncello Filling and Topping
- 80 g sugar
- 1 Tbsp lemon zest
- 80 g limoncello
- 60 g freshly squeezed lemon juice (approx. 1-2 lemons)
- 1 large egg
- 4 egg yolks, from large eggs
- 200 g whipping cream
- 8 fresh figs, cut in eighths
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2244 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20min
Shallot Tarte Tatin
2h
Passion Fruit Soufflé
35 Min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3u. 40min
Honey and Blood Orange Cake
2h
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4h 30min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11h 10min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 Std.
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Chocolate Orange Mousse
2h 20min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 Std. 30 Min
Lemon Tart
4h 30min