Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 duck breasts, skin on (300-350 g total)
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 2 cloves
- 1 tsp black peppercorns
- ½ tsp coriander seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 slices white bread, crusts removed (approx. 40 g)
- 100 g milk
- 12 slices streaky bacon, cured and smoked (approx. 200 g), 6 cut in pieces, 6 whole
- 600 g pork shoulder, boneless, diced
- 1 garlic clove, large
- 75 g shallots, halved
- 200 g chicken livers
- 2 Tbsp ruby port
- 2 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- 50 g pistachio nuts, unsalted, roughly chopped
- 75 g dried cranberries
- boiling water, for baking
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1503 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Natrium
- 754 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20 min
Chicken stock paste
45min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8h 45min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1h 20 min
Fresh Pasta Dough
1h
Shortcrust pastry
5 min
Crusted Pâté (Spain)
10 Std.
Steak and Kidney Pudding
5h
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3h
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Red Onion Gravy
25 min
Smoked Mackerel Pâté
55min