Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon Terrine
- 25 g fresh dill, thick end of stalks removed
- 500 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (5-6 cm)
- 2 smoked trout fillets, halved (approx. 120 g)
- 200 g cream cheese
- 100 g double cream
- 2 medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g prawns, raw, peeled, deveined
- olive oil, for frying
Peppered Crème Fraîche
- 120 g sour cream
- 200 g crème fraîche
- 1 Tbsp pickled green peppercorns, rinsed
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1307 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 27.5 g
Alternatieve recepten
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3u. 35min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3 Std. 25 Min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Tuna Tapenade
5min
Savoury Crayfish Éclairs
1h 20min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min