Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon Terrine
- 25 g fresh dill, thick end of stalks removed
- 500 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (5-6 cm)
- 2 smoked trout fillets, halved (approx. 120 g)
- 200 g cream cheese
- 100 g double cream
- 2 medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g prawns, raw, peeled, deveined
- olive oil, for frying
Peppered Crème Fraîche
- 120 g sour cream
- 200 g crème fraîche
- 1 Tbsp pickled green peppercorns, rinsed
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1307 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 27.5 g
Alternatieve recepten
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Duck and Pork Terrine
52sa
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Roasted Red Pepper Shots
30 Min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 Std.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 godz. 25 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min