
Apparaten en Accessoires
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 40min
4 portions
Ingrediënten
Beetroot Gazpacho
-
raw beetroots peeled and cut in pieces300 g
-
potatoes peeled and cut in pieces100 g
-
vegetable stock paste (see Tips)1 Tbsp
-
water500 g
-
cucumber cut in pieces1
-
spring onions trimmed and cut in pieces1 - 2
-
natural yoghurt250 g
-
lemon juice plus extra to taste2 Tbsp
-
water chilled100 g
-
fine sea salt to taste1 pinch
-
ground white pepper to taste1 pinch
Horseradish Créme
-
natural yoghurt100 g
-
creamed horseradish1 - 2 Tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve1 - 1 ½ Tbsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
150 kcal /
631 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
4 g
Koolhydraten
16 g
Vezels
4.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Soups For All Seasons
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland