Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot Gazpacho
- 300 g raw beetroots, peeled and cut in pieces
- 100 g potatoes, peeled and cut in pieces
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 cucumber, cut in pieces
- 1 - 2 spring onions, trimmed and cut in pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 Tbsp lemon juice, plus extra to taste
- 100 g water, chilled
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
Horseradish Créme
- 100 g natural yoghurt
-
1 - 2
Tbsp creamed horseradish
of 1 - 2 Tbsp fresh horseradish, grated - 1 - 1 ½ Tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 631 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Green Goodness Soup
10min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Onion Soup
1 godz.
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 Min
Tuna Tapenade
5 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min