Compatibele versies
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g onions, quartered
- 100 g leeks, white part only, cut in pieces
- 120 g fennel, cut in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 50 g salted butter, diced
- 100 g dry white wine
- 350 g cooked, peeled chestnuts
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 800 g water
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1282 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 33.8 g
- Vetten
- 11.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Watercress Soup
25min
Watercress and Oat Soup
35 Min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Celeriac and Apple Soup
55min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min