
Apparaten en Accessoires
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
onions quartered120 g
-
leeks white part only, cut in pieces100 g
-
fennel cut in pieces120 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
salted butter diced50 g
-
dry white wine100 g
-
cooked, peeled chestnuts350 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
306 kcal /
1282 kJ
Eiwitten
4.9 g
Vetten
11.9 g
Koolhydraten
33.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Italian Kitchen
62 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland