Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g onions, quartered
- 30 g unsalted butter, diced
- 500 g frozen green peas
- 500 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ tsp fine sea salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 10 g fresh mint leaves, plus extra for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 687.7 kJ / 164.4 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 249.2 mg
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25min
Broccoli and stilton soup
30min
Curried Parsnip Soup
30min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Creamy tomato soup
30min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Carrot and Coriander Soup
25min
Carrot and Coriander Soup
25min
Best Basic Houmous
5min