![Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7d6b3ba4-2ddd-4cf5-ac25-71ac3fced206/Derivates/691d9933-9c35-49d2-914d-ed35fc088904.jpg)
Compatibele versies
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 butternut squash (approx. 1100-1200 g), peeled, diced (2.5 cm)
- 1 Tbsp olive oil, plus 50 g
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 10 g fresh coriander leaves
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, if desired
- 1 tsp chilli powder
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp chipotle paste
- 1 tsp smoked paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 Tbsp cider vinegar
- 460 g tinned black beans, rinsed and drained (approx. 2 x 400 g tins)
- 40 g lime juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1029 kJ / 245.9 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 505.4 mg
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Vegetarian Chilli
35 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 Std. 35 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min