Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli

Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli

4.7 253 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

  • butternut squash (approx. 1100-1200 g), peeled, diced (2.5 cm)
    1
  • olive oil plus 50 g
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper plus 1 pinch
    1 tsp
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • onions quartered
    200 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chilli deseeded, if desired
    1
  • chilli powder
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • chipotle paste
    1 tsp
  • smoked paprika
    1 tsp
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • cider vinegar
    2 Tbsp
  • tinned black beans rinsed and drained (approx. 2 x 400 g tins)
    460 g
  • lime juice
    40 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 245.9 kcal / 1029 kJ
Eiwitten 7.1 g
Vetten 11.6 g
Koolhydraten 32.1 g
Vezels 9.7 g
Verzadigd vet 1.6 g
Natrium 505.4 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...