Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g cauliflower, cut in florets (3 cm), stalks removed
- 20 g olive oil
- 120 - 150 g onions, quartered (1 onion)
- 2 - 3 garlic cloves, to taste
-
1
red chilli, or to taste, halved, deseeded if desired
of ¼ tsp chilli powder, or to taste - 2 tsp cumin seeds
- 3 tsp curry powder
- 600 g sweet potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 60 g tomato purée
- 500 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g fresh spinach leaves
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1021.2 kJ / 244.1 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 428.7 mg
Alternatieve recepten
Sweet Potato Curry
30 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Vegetarian Chilli
35 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Coconut Dhal
20 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min