Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 15 - 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
- 60 g honey
- 60 g brown rice vinegar
- 50 g sesame oil
- 20 g vegetable oil
- 20 g soy sauce
- 1 pinch dried chilli flakes (optioneel)
- 250 g red cabbage, cut in pieces
- 120 g kale, tough stems removed
- 1 carrot (approx. 120 g), cut in pieces (3 cm)
- 1 red pepper (approx. 130 g), quartered
- 1 yellow pepper (approx. 130 g), quartered
- 3 spring onions (approx. 30 g), cut in pieces (3 cm)
- 20 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
- 150 g edamame beans
- 100 g roasted peanuts, unsalted
- 30 g sesame seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2098.4 kJ / 501.5 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 328.7 mg
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Chopped Asian Salad
20min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Raw Asian Salad
10min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Chunky Coleslaw
5min