Butternut Squash Macaroni Cheese
TM31 TM5 TM6

Butternut Squash Macaroni Cheese

4.3 (122 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g Cheddar cheese, cut in pieces
  • 800 g water
  • 400 g butternut squash, diced (1 cm)
  • 350 g macaroni pasta
  • 40 g plain flour
  • 40 g unsalted butter, cut in pieces
  • 400 g milk
  • ½ tsp fine sea salt, or more to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or more to taste
  • 2 pinches ground nutmeg

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2077.9 kJ / 496.6 kcal
Eiwitten
19.3 g
Koolhydraten
60.4 g
Vetten
20 g
Verzadigd vet
11.5 g
Vezels
3.4 g
Natrium
417.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten