Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Cheddar cheese, cut in pieces
- 800 g water
- 400 g butternut squash, diced (1 cm)
- 350 g macaroni pasta
- 40 g plain flour
- 40 g unsalted butter, cut in pieces
- 400 g milk
- ½ tsp fine sea salt, or more to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or more to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2077.9 kJ / 496.6 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 417.7 mg
Alternatieve recepten
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 min
Lentil Moussaka
2h 20min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1h 20min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min