![Butternut Squash Macaroni Cheese Butternut Squash Macaroni Cheese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5BF0571A-2A09-480D-9E2C-ED58624E925F/Derivates/ABDD45F0-7DAE-4857-80AF-F3E16669F00E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Cheddar cheese, cut in pieces
- 800 g water
- 400 g butternut squash, diced (1 cm)
- 350 g macaroni pasta
- 40 g plain flour
- 40 g unsalted butter, cut in pieces
- 400 g milk
- ½ tsp fine sea salt, or more to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or more to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2001 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 57.6 g
- Vetten
- 19.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baby-friendly Butternut and Kidney Bean Quesadillas
45 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 Std. 15 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Tuna Pasta Bake
1 Std.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min