
Apparaten en Accessoires
Chicken Étouffée
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
Roux
-
vegetable oil30 g
-
plain flour2 Tbsp
-
water300 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Étouffée
-
unsalted butter diced50 g
-
onion quartered (approx. 100 g)1
-
green pepper quartered (approx. 120 g)1
-
red pepper quartered (approx. 120 g)1
-
celery quartered (approx. 70 g)1 stick
-
red chilli halved, deseeded1
-
Cajun spice mix½ tsp
-
fresh basil leaves chopped1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
chicken breasts cut in pieces (2 cm)400 g
-
spring onions sliced (1 cm)4
Voeding per 1 portion
Calorieën
337 kcal /
1408 kJ
Eiwitten
27 g
Vetten
20 g
Koolhydraten
13 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Deep South and Cajun
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland