Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roux
- 30 g vegetable oil
- 2 Tbsp plain flour
- 300 g water
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
Étouffée
- 50 g unsalted butter, diced
- 1 onion, quartered (approx. 100 g)
- 1 green pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 red pepper, quartered (approx. 120 g)
- 1 stick celery, quartered (approx. 70 g)
- 1 red chilli, halved, deseeded
- ½ tsp Cajun spice mix
-
1
tsp fresh basil leaves, chopped
of ¼ tsp dried basil - ½ tsp fine sea salt
- 400 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 4 spring onions, sliced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1408 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Mardi Gras Meatballs
1 Std. 5 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Smoky Pork and Beans
3 Std.