Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
-
800
g feather steak, diced (3 cm)
of 800 g braising steak, diced (3 cm) - 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 20 g tomato purée
- 415 g stout (e.g. Guinness®)
- 3 sprigs fresh rosemary leaves
- 250 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1318.1 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 462.5 mg
Alternatieve recepten
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Chicken Étouffée
45min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Sautéed Pork with Cider
55min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Beef Bourguignon
1h 30min
Beef and Ale Stew
2u. 20min