Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g onions, quartered
-
800
g feather steak, diced (3 cm)
of 800 g braising steak, diced (3 cm) - 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 20 g tomato purée
- 415 g stout (e.g. Guinness®)
- 3 sprigs fresh rosemary leaves
- 250 g carrots, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 250 g parsnips, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1318.1 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 462.5 mg
Alternatieve recepten
Smoky Pork and Beans
3h
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken breasts pizzaiola
55 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Beef Stroganoff
1h
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Beef Bourguignon
1h 30min