![Sautéed Pork with Cider Sautéed Pork with Cider](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9A3CD95B-6337-40B4-803A-97A23FA8564C/Derivates/EBDE83BD-A1EF-4BAE-88C1-B4470D5F5978.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g bacon lardons
- 30 g olive oil
- 35 g shallots, halved
- 60 g carrots, cut in pieces
- 700 g pork meat, cut in pieces (3 cm)
- 50 g wholegrain mustard
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp beef stock paste, homemade - 3 pinches fine sea salt, or to taste
- 3 pinches ground black pepper, or to taste
- 200 g dry cider
- 550 g potatoes, cut in pieces (4 cm)
- 400 g button mushrooms, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2436 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 50.2 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef in Stout
1h 40min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Beef Bourguignon
1 Std. 30 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 Std. 15 Min