Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 40 g unsalted butter, diced
- oil, for greasing
- 4 medium eggs
- 400 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1 cm)
- 400 g water
- 400 g milk
- ¼ tsp ground black pepper
- 450 g smoked haddock, undyed, skinned, cut in pieces (3 cm)
- 1 bay leaf
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1828.6 kJ / 437.1 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1585.6 mg
Alternatieve recepten
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1h
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30min
Onion Tart (TM6)
1h
Bern-style Rösti (TM6)
40min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Grated Carrot Salad (TM5)
Geen beoordelingen
Leftover Chicken Fajitas
1h 20 min
Mushroom Wellington
2h 20min
Curried Coleslaw
10min