Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
- 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
- 700 g water (see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled -
½ - 1
tsp fine sea salt, to taste
of ½ - 1 Tbsp soy sauce, to taste -
50
g frozen mixed vegetables (optioneel)
of frozen green peas (optioneel) - 60 - 80 g dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 713 kJ / 170.4 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 628.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuscan Bean Soup
50 Min
Vegetable Soup
35 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Spring Vegetable Soup
35 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 Min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Carrot and Swede Mash
20min
Carrot and Coriander Soup
25min
Vegetarian Chilli
35 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min