Apparaten en Accessoires
Double Pea and Chorizo Soup
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
split peas dried120 g
-
fresh mint leaves5 g
-
garlic cloves2
-
spring onions cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil15 g
-
paprika plus extra for garnishing1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
water1250 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
frozen green peas200 g
-
chorizo cut in pieces (0.5 cm)175 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
14.6 g
Calorieën
1056 kJ /
252 kcal
Vetten
13.4 g
Koolhydraten
18.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
SPRINGTIME SOUPS
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Minestrone
45 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Scotch Broth
1 godz.
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min