![Lamb Spezzatino Lamb Spezzatino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/30bdd504-54b5-4edf-8a9c-fb9c7d7c036a/Derivates/c04f24b4-3ff3-45e7-99bd-ba83cc49a443.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 fresh sage leaves
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g middle bacon, diced (3 cm)
- 750 g lamb neck fillets, cut in pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut in pieces (1 cm)
- 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
-
2
Tbsp meat stock paste, homemade
of 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade - 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2479 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pancakes with Two Fillings
40 мин.
Beef Stroganoff
1 godz.
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 мин.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 мин.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 мин.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Lamb Spezzatino
1ч. 45 мин.
Chicken Cacciatore
50 мин.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1ч. 30 мин.
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min