Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 fresh sage leaves
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g middle bacon, diced (3 cm)
- 750 g lamb neck fillets, cut in pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut in pieces (1 cm)
- 2 celery stalks, cut in pieces (1 cm)
-
2
Tbsp meat stock paste, homemade
of 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade - 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2479 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Chicken Cacciatore
50min
Quick Beef Massaman Curry
40min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Sautéed Pork with Cider
55min
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Beef Bourguignon
1h 30min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min