Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g onions, quartered
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground cardamom
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1000 g lamb shoulder meat, boneless, cubed (3-4 cm)
-
30
g ghee
of olive oil - 60 g tomato purée
- 1 tsp garam masala
- 150 g plain yoghurt, plus extra for serving
- cooked rice, for serving
- fresh coriander leaves, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3304 kJ / 787 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Bhuna
30min
Quick Lamb Dhansak
45min
Cape Malay Chicken Curry
1h
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35 min
Jungli Laal Maas
5h
Butter Chicken
50min
Beef Korma
2 godz. 25 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15 min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Lamb Keema with Peas
1h
Beef Madras
1h 30min
Lamb Rogan Josh
1h 45min