Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 20 g vegetable oil, plus 2 Tbsp
- 600 g braising steak, diced (2 cm)
- 2 Tbsp Madras curry powder
- 50 g tomato purée
- 300 g water, or enough to cover meat
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp meat stock paste, crumbled - 2 Tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 982.1 kJ / 234.7 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 298.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Lamb Keema with Peas
1 Std.
Chicken Garam Masala
50 min
Quick Lamb Dhansak
50 min
Chicken Tikka Masala
45 Min
Butter Chicken
50 min
Pork Vindaloo
4h
Lamb Rogan Josh
1h 45 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6hod. 30min