![Beef Madras Beef Madras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3E4809C9-0EBA-465C-A8C2-E8A585A7C0C5/Derivates/231982FD-E365-4DC6-A253-97C26363258A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 20 g vegetable oil, plus 2 Tbsp
- 600 g braising steak, diced (2 cm)
- 2 Tbsp Madras curry powder
- 50 g tomato purée
- 300 g water, or enough to cover meat
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp meat stock paste, crumbled - 2 Tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 982.1 kJ / 234.7 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 298.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb Rogan Josh
1hod. 45min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Chicken Garam Masala
50min
Quick Lamb Dhansak
50min
Chicken Jalfrezi
1hod.
Butter Chicken
50min
Chicken Tikka Masala
45 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1hod. 15min
Madras Curry Powder
5min
Pork Vindaloo
4 godz.
Prawn Bhuna
30min
Lamb Keema with Peas
1hod.