![Peppercorn Sauce Peppercorn Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7E9A6032-4703-44C6-BF87-96DBAF0AE867/Derivates/9F5CA93A-9363-4430-B8F0-1E73B7FFC7ED.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Tbsp pink peppercorns
- 1 Tbsp white peppercorns
- 1 Tbsp black peppercorns
- 60 g unsalted butter, diced
- 45 g shallots, halved
- 100 g brandy
- 130 g beef stock
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour, dissolved in 1 Tbsp water
- 60 g double cream
- fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 905 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Yorkshire Pudding
1 Std.
Béarnaise Sauce
20 Min
Cucumber and Mint Raita
25 Min
Butter Chicken
50 min
Red Onion Gravy
25 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Hollandaise Sauce
15 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 Std.
Steak and Kidney Pudding
5h
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Bread Sauce
1h 25min