Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Tbsp pink peppercorns
- 1 Tbsp white peppercorns
- 1 Tbsp black peppercorns
- 60 g unsalted butter, diced
- 45 g shallots, halved
- 100 g brandy
- 130 g beef stock
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour, dissolved in 1 Tbsp water
- 60 g double cream
- fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 905 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Onion Gravy
25 min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1sa 45 dk
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1sa 20 dk
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Smoked Mackerel Pâté
55 dk
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 Std. 15 Min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Simple Turkey Gravy
25 min
Yorkshire Pudding
1sa