Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb Crusted Lamb
- ½ Tbsp vegetable oil
- ½ Tbsp unsalted butter, plus 20 g soft
- 1 - 2 racks of lamb (600-700 g in total), thick layer of fat removed
- fine sea salt, for seasoning
- ground black pepper, for seasoning
- 1 slice bread, torn in pieces
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley leaves
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 lemon, finely grated zest only
- 20 g olive oil
- 1 Tbsp Dijon mustard
Pea Purée and Asparagus
- 500 g boiling water
- 250 g frozen peas
- 350 g asparagus, woody ends removed
- 30 g double cream
- 20 g unsalted butter, soft
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1763 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1j 10 menit
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 Std. 30 Min
Pea and Lardo Soup
1h 5 min
Béarnaise Sauce
20 min
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13sa 15 dk
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1j 10 menit
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 menit