Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra

Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra

4.7 145 beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 40min
6 portions

Ingrediënten

  • duck breasts, skinless (approx. 650-700 g), cut in pieces (3 cm)
    4
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • onions quartered
    100 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • carrot cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • olive oil plus 2 Tbsp for browning meat
    20 g
  • unsalted butter diced
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • red wine
    250 g
  • tinned chopped tomatoes
    800 g
  • plain flour
    25 g
  • ground cinnamon
    2 tsp
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • fresh rosemary leaves only
    3 sprigs
  • bay leaves
    2
  • sugar
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fine sea salt
    2 tsp
  • water for cooking pasta
  • dried paccheri pasta
    500 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 528 kcal / 2221 kJ
Eiwitten 23.1 g
Vetten 14.8 g
Koolhydraten 69 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...