Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 10 g pine nuts
- 1 garlic clove
- 20 g fresh basil leaves
- 40 g olive oil
Chicken orzo pasta
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g leek, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 400 g chicken breasts, skinless, boneless, cut in cubes (3 cm)
-
1
heaped tbsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 500 g water
- 1 tsp salt
- 100 g frozen green peas
- 250 g pasta, dried, type risoni or similar short dried pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef and Bean Enchiladas
40min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 dk
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 dk
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55 min
Creamy Pea Pasta
25 dk
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 Std.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 dk
Mediterranean Salad
25 dk
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 dk
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 dk