Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 10 g pine nuts
- 1 garlic clove
- 20 g fresh basil leaves
- 40 g olive oil
Chicken orzo pasta
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g leek, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 400 g chicken breasts, skinless, boneless, cut in cubes (3 cm)
-
1
heaped tbsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 500 g water
- 1 tsp salt
- 100 g frozen green peas
- 250 g pasta, dried, type risoni or similar short dried pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 Std. 20 Min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min