Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 10 g pine nuts
- 1 garlic clove
- 20 g fresh basil leaves
- 40 g olive oil
Chicken orzo pasta
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g leek, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 400 g chicken breasts, skinless, boneless, cut in cubes (3 cm)
-
1
heaped tbsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 500 g water
- 1 tsp salt
- 100 g frozen green peas
- 250 g pasta, dried, type risoni or similar short dried pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Chicken Noodle Soup
25min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min