Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Tbsp pomegranate molasses
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp runny honey
- 1 Tbsp water
- 1 pinch dried chilli flakes
- 250 g kale, tough stems removed, thinly sliced
- 800 g water, boiling
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g giant couscous
- 30 g walnut halves
- 225 g halloumi cheese, reduced fat, diced (2 cm)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 100 g pomegranate seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1969 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Halloumi Salad
20 Min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1sa 30 dk
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 dk
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Smoky Couscous Salad
20 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 dk