Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Tbsp pomegranate molasses
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp runny honey
- 1 Tbsp water
- 1 pinch dried chilli flakes
- 250 g kale, tough stems removed, thinly sliced
- 800 g water, boiling
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 150 g giant couscous
- 30 g walnut halves
- 225 g halloumi cheese, reduced fat, diced (2 cm)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 100 g pomegranate seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1969 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25p
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45p
Mexican Quinoa Salad
30p
Green Goddess Quinoa Salad
40p
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25p
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Halloumi Salad
20p
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 dk
Superfood Salmon Salad
1h 5 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30p
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Smoky Couscous Salad
20p