Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g boiling water
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
- 200 g pearl couscous (giant)
- ½ Tbsp extra virgin olive oil
- 150 g fresh baby spinach, roughly chopped
- 200 g feta cheese, diced (1 cm)
- 150 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in strips
- 40 g extra virgin olive oil, plus ½ Tbsp
- 20 g fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 garlic cloves
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 Min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 Min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1sa 30 dk
Smoky Paprika Rub
5 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min