
Apparaten en Accessoires
Bacon and Cabbage Risotto
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
bacon cut in pieces (2 cm)150 g
-
green cabbage (e.g. hispi or savoy), finely sliced150 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt2 tsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
ground black pepper½ tsp
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)400 g
-
dry white wine150 g
-
chicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
water850 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
503.5 kcal /
2106.5 kJ
Eiwitten
12.3 g
Vetten
22.6 g
Koolhydraten
57 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
9.6 g
Natrium
918.9 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Irish Cooking
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland