Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 150 g leeks, cut in pieces
- 40 g olive oil
- 300 g risotto rice (e.g. Arborio, carnaroli)
- 60 g white wine
- 350 g chicken breasts, diced (3 cm)
- 600 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g fresh baby spinach
- 30 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2950.5 kJ / 705.2 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 679.2 mg
Alternatieve recepten
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Chilli Con Carne
35 menit
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Risotto bolognese
45min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min