![Pumpkin Risotto with Bacon Pumpkin Risotto with Bacon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/42806E6C-7E2A-4662-B4A8-CB5211D0E2DF/Derivates/9D93E199-0B6A-42E0-BD0C-7F64C002627E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for garnishing
- 1220 g water
- 300 g pumpkin flesh, diced (1 cm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, plus extra, to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 30 g shallot, halved
- 100 g bacon lardons, smoked
- 40 g unsalted butter
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
-
1
Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) -
60
g frozen green peas
of 60 g fresh green peas - fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 Min
Sausage and pea risotto
30 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Springtime Risotto
55 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min