![Cauliflower and Broccoli Gratin Cauliflower and Broccoli Gratin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6C0D3846-FCE4-476D-8C67-BA5B3EE70697/Derivates/B652AB2C-DEF5-4342-8AD7-F4D4D7148E39.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumbs
- 1 garlic clove
-
2
slices bread, torn in pieces (approx. 100 g)
of 100 g gluten-free bread, torn in pieces (approx. 100 g) - 10 g fresh parsley, (approx. 1 small handful)
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
Béchamel Sauce
-
40
g butter, cut in pieces
of 40 g olive oil, cut in pieces - 40 g plain flour
- 1 pinch salt
- ½ tsp ground nutmeg
- 500 g milk
Vegetables
- 500 g water, for steaming
- 150 - 300 g cauliflower florets, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 - 300 g broccoli florets, cut in pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1027 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 14.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Courgette and Parmesan Muffins
50min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Vegetable Tart
1h 15min
Courgettes with Corn
25 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Lentil Moussaka
2h 20min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Ratatouille
40 min
Stuffed vegetables
1h 5 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50 min
Courgette and Feta Risotto
30 min