Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumbs
- 1 garlic clove
-
2
slices bread, torn in pieces (approx. 100 g)
of 100 g gluten-free bread, torn in pieces (approx. 100 g) - 10 g fresh parsley, (approx. 1 small handful)
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
Béchamel Sauce
-
40
g butter, cut in pieces
of 40 g olive oil, cut in pieces - 40 g plain flour
- 1 pinch salt
- ½ tsp ground nutmeg
- 500 g milk
Vegetables
- 500 g water, for steaming
- 150 - 300 g cauliflower florets, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 - 300 g broccoli florets, cut in pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1027 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 14.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25 Min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 Min
Mint Courgettes
30 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 dk
Mashed Potatoes
45 Min
Cauliflower Cheese
50 Min
Aussie Potato Salad
1sa 30 dk
Courgettes with Corn
25 Min
Squash and Broccoli Salad
35 dk
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 dk
Cauliflower cheese
55 Min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min