Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 courgettes, large
-
90
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 15 g fresh mint leaves
- 60 g bread, torn in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 120 g red onions, quartered
- 12 pitted green olives
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 medium eggs
- 80 g ricotta cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1585 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Tomato Pie
3h
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Pea and Courgette Tarts
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h