Compatibele versies
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olive Tapenade
- 50 g pitted black olives
- 50 g green olives, pitted
- 2 sun-dried tomatoes, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 5 fresh basil leaves
- 2 pinches smoked paprika
- 1 tsp balsamic vinegar
Tortilla
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 80 g red onion, quartered
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 200 g new potatoes, peeled, cut in halves lengthways and cut in slices (0.5 cm)
- 40 - 60 g fresh mushrooms, cleaned and sliced (optioneel)
- 80 g red pepper, deseeded and cut in strips (0.5 cm)
- ½ tsp paprika
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 large eggs
- 50 g whole milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 687 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Courgettes with Corn
25 min
Balsamic Spelt Salad
20min
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1 Std. 10 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Guacamole
5 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.