Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 250 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 6 medium eggs
- 250 g fresh green beans, trimmed
- 250 g courgettes
- 250 g cherry tomatoes, halved
- 200 g iceberg lettuce, cut in pieces
- 100 g rocket leaves
- 10 g fresh basil leaves
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 100 g green olives, pitted
Vinaigrette
- 100 g olive oil
- 50 g balsamic vinegar glaze, raspberry
- 30 g honey
- 1 lemon, thin peelings of skin and 30 g juice
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1748 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 29.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Ratatouille
40 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25min
Caesar Salad
30min
Cod with Pistachio and Couscous
30min