Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 250 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 6 medium eggs
- 250 g fresh green beans, trimmed
- 250 g courgettes
- 250 g cherry tomatoes, halved
- 200 g iceberg lettuce, cut in pieces
- 100 g rocket leaves
- 10 g fresh basil leaves
- 300 g tinned tuna in oil, drained
- 100 g green olives, pitted
Vinaigrette
- 100 g olive oil
- 50 g balsamic vinegar glaze, raspberry
- 30 g honey
- 1 lemon, thin peelings of skin and 30 g juice
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1748 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 29.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna Poke Nachos
30min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min