Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)
- 400 g water
- 150 g red onions, quartered
- 1 dried bay leaf
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g fresh green beans, cut in pieces
- 200 g cauliflower florets, small
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 10 g sherry vinegar
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp za'atar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 5.17 g
- Koolhydraten
- 10.23 g
- Vetten
- 10.42 g
- Vezels
- 5.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 Min
Veggie 'Burritos'
20 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10 min
Portuguese Leeks
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10 min
Garlic and White Bean Stew
50 Min