![Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1BA88B4C-7235-4B1A-9F54-3BE2C4E1E176/Derivates/53EE31FB-DC72-48B9-860A-E9971BC1AE05.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)
- 400 g water
- 150 g red onions, quartered
- 1 dried bay leaf
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g fresh green beans, cut in pieces
- 200 g cauliflower florets, small
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 10 g sherry vinegar
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp za'atar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 5.17 g
- Koolhydraten
- 10.23 g
- Vetten
- 10.42 g
- Vezels
- 5.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Veggie 'Burritos'
20 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min