Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp sunflower oil
- 200 g mixed grains (e.g. bulgar wheat, red rice, millet) (see tip)
- 1 dried bay leaf
- ½ cucumber, deseeded, cut in pieces (approx. 150 g)
- 100 g spring onions, sliced (2-3 cm)
- 75 g red peppers, cut in pieces
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 pinch ground black pepper
- 150 g cooked beetroot, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 706 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 11.6 g
Alternatieve recepten
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Potato Curry
12h 50min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min