Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp sunflower oil
- 200 g mixed grains (e.g. bulgar wheat, red rice, millet) (see tip)
- 1 dried bay leaf
- ½ cucumber, deseeded, cut in pieces (approx. 150 g)
- 100 g spring onions, sliced (2-3 cm)
- 75 g red peppers, cut in pieces
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 pinch ground black pepper
- 150 g cooked beetroot, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 706 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 11.6 g
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min
Balsamic Spelt Salad
20 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h