Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g olive oil
- 50 g red onions, halved
- 100 g cucumber, cut in pieces
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 lemon, finely grated zest
- 400 g water
- 100 g red quinoa, washed and drained
- 230 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 150 g cherry tomatoes, halved
- 30 g fresh baby spinach
- 70 g watercress
- 100 g goat's cheese, hard, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1587 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Pasta and Chickpea Salad
25min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min