Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g olive oil
- 50 g red onions, halved
- 100 g cucumber, cut in pieces
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 lemon, finely grated zest
- 400 g water
- 100 g red quinoa, washed and drained
- 230 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 150 g cherry tomatoes, halved
- 30 g fresh baby spinach
- 70 g watercress
- 100 g goat's cheese, hard, diced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1587 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Broth
35 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10 min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2 Std. 35 Min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Quinoa Salad
35 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min