Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, rind removed and cut in pieces (3 cm) (optioneel)
- 2 slices stale white bread, torn in pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 1 lemon, thin peelings of skin only (2 pieces, 1 cm x 5 cm)
- 120 g onions, quartered
- 140 g smoked lean bacon, cut in pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
- 2 Tbsp toasted pine nuts
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, wiped clean and stalks removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Salmon Soufflé
1h
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 Std. 15 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min