Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh basil leaves
- 200 g sun-dried tomatoes in oil, drained and oil reserved (drained weight)
- 150 g cream cheese
-
100 - 150
g tinned cannellini beans, rinsed, drained
of tinned butter beans, rinsed, drained - 30 g freshly squeezed lemon juice
- 1 pinch fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 30 g
- Calorieën
- 298.5 kJ / 71.3 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 69.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Red Pepper and Apple Dip
35min
White Bean and Feta Dip
5min
Beetroot Salad
10min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Quick Falafel
30min
Red Pepper Houmous
5min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Beetroot Houmous
15min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min