Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 250 g asparagus
- 50 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 200 g dry white wine
- 250 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
- 450 g boiling water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1790.5 kJ / 427.9 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 56.2 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 521.4 mg
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Mushroom Risotto
30 min
Fennel Risotto
35 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.