Apparaten en Accessoires
Asparagus Risotto
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
asparagus250 g
-
shallots halved50 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine200 g
-
risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)250 g
-
boiling water450 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
521.4 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
1790.5 kJ /
427.9 kcal
Vetten
13.3 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
5.9 g
Koolhydraten
56.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Demo
19 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Risotto
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Fennel Risotto
35 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min