
Apparaten en Accessoires
Asparagus Risotto
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
asparagus250 g
-
shallots halved50 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine200 g
-
risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)250 g
-
boiling water450 g
-
vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced20 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
427.9 kcal /
1790.5 kJ
Eiwitten
11.3 g
Vetten
13.3 g
Koolhydraten
56.2 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
5.9 g
Natrium
521.4 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Demo
19 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland

Risotto
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland