Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 730 g water
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 20 g olive oil
- 40 g shallots, cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g fresh spinach leaves
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)
- 60 g white wine
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1994.7 kJ / 476.8 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 70.1 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 560.4 mg
Alternatieve recepten
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 menit
Mushroom Risotto
30 menit
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 menit
Salmon and Fennel Risotto
25 menit
Courgette and Feta Risotto
30 menit
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1j
Mushroom Stroganoff
30 menit
Asparagus Risotto
45 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 menit