Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 730 g water
- 300 g chestnut mushrooms, quartered
- 20 g olive oil
- 40 g shallots, cut in pieces (1 cm)
- 30 g unsalted butter, diced
- 100 g fresh spinach leaves
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)
- 60 g white wine
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1994.7 kJ / 476.8 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 70.1 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 560.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuscan Bean Soup
50min
Mushroom Risotto
30min
Mushroom Stroganoff
30min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Pea and Mint Risotto
40min
Courgette and Feta Risotto
30min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15min
Asparagus Risotto
45min
Porcini Mushroom Risotto
35min