Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)

Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)

4.6 972 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh red chillies halved, deseeded, to taste
    1 - 2
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil
    40 g
  • roasted red peppers, preserved drained, 350 g cut in pieces, 350 g halved then thinly sliced (1 cm)
    700 g
  • water
    150 g
  • fresh basil leaves 10 g roughly chopped
    20 g
  • chicken breast fillets, skinless diced (2 cm)
    500 g
  • double cream
    200 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • dried spaghetti
    250 g
  • toasted pine nuts
    60 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 599.3 kcal / 2507.6 kJ
Eiwitten 32.8 g
Vetten 32.5 g
Koolhydraten 44.1 g
Vezels 4.6 g
Verzadigd vet 11.9 g
Natrium 560.2 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...