Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Curry
- 4 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 700 - 800 g chicken thighs, boneless and skinless, cut in pieces (4 cm)
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp garam masala
- 1 ½ tsp ground cumin
- ½ tsp chilli powder
- 1 Tbsp plain flour
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 400 g coconut milk
- 250 g fresh spinach leaves
Rice
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 350 g basmati rice
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 250 g plain yoghurt, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3093 kJ / 739.3 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 65.5 g
- Vetten
- 38.2 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1115.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli Con Carne
35 dk
Creamy Mustard Chicken Stew
40 dk
Quick Thai Chicken Curry
40 dk
Chicken chorizo and chickpea stew
40 dk
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Cape Malay Chicken Curry
1sa
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min
Chicken Jalfrezi
1sa
Butter Chicken
50 Min
Spring Chicken Casserole
1sa 30 dk
Chicken and Cauliflower Curry
45 Min