Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olive oil
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 250 g red peppers, quartered
- 400 g tinned chopped tomatoes
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 500 g beef mince, broken in pieces
- 2 Tbsp tomato purée
-
1
heaped tsp meat stock paste
of 1 meat stock cube (for 0.5 l) - 1 Tbsp sweet chilli sauce
- ¾ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 400 g tinned kidney beans, (1 tin, drained)
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 346 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 10.9 g
Alternatieve recepten
Chicken Curry with Spinach
1h 5min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Sticky Sesame Chicken
40min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 Min
Butter Chicken
50min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10 min.