Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g fresh parsley, cut in pieces
- 20 g olive oil
-
60
g onions, quartered
of shallots, quartered - 300 g fresh mushrooms
- 200 g dry white wine
- 250 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
- 450 g boiling water
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 60 g water, hot
- 20 g unsalted butter, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1715.6 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 389.2 mg
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Fennel Risotto
35 min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Pea and Mint Risotto
40 min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min