Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 5 garlic cloves, to taste
- 120 g onions, quartered
- 80 g celery stalks, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 8 chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 100 - 120 g carrots (2 carrots), cut in batons (1 cm x 5 cm)
-
1
Tbsp 00 flour
of plain flour - ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground turmeric
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 450 g water, just boiled
- 150 g dry white wine
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 480 g tinned chickpeas, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 300 g couscous
- fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1868 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 11.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Moroccan Lamb with Couscous
50 min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 Std. 35 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Chicken Korma
40 min
Chicken Tagine
25min
Mexican Turkey Chilli
40 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min