Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 5 garlic cloves, to taste
- 120 g onions, quartered
- 80 g celery stalks, cut in pieces
- 30 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 8 chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 100 - 120 g carrots (2 carrots), cut in batons (1 cm x 5 cm)
-
1
Tbsp 00 flour
of plain flour - ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground turmeric
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 450 g water, just boiled
- 150 g dry white wine
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 480 g tinned chickpeas, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- 300 g couscous
- fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1868 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 11.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
One-pot Moussaka
30 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Chicken Tagine
25 min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Spring Chicken Casserole
1h 30min