Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g carrots, cut in pieces
- 200 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 4 garlic cloves
- 1 bunch fresh thyme leaves
- 800 g lamb meat, shoulder or neck, diced
- 150 g red wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g meat stock
- 1 Tbsp tomato purée
- 3 dried bay leaves
- 1 cinnamon stick
- 300 g fine green beans, halved
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1679 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 28.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 dk
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Beef Stroganoff
1h
Moroccan Lamb with Couscous
50 dk
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Basque Chicken
1h 10 min.
Steak Provençal Pie
2 Std. 15 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 dk
Chicken Curry with Spinach
1sa 5 dk