Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g carrots, cut in pieces
- 200 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 4 garlic cloves
- 1 bunch fresh thyme leaves
- 800 g lamb meat, shoulder or neck, diced
- 150 g red wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g meat stock
- 1 Tbsp tomato purée
- 3 dried bay leaves
- 1 cinnamon stick
- 300 g fine green beans, halved
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1679 kJ / 401 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 28.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min
Basque Chicken
1h 10min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 Min
Lamb Stew
50 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Layered Chicken Dinner
1 Std. 45 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min