Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 garlic cloves
- 100 g extra virgin olive oil
- 900 g lamb meat for stewing, boneless, cut in pieces (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- ½ Tbsp sweet paprika
- 2 Tbsp white wine vinegar
- ½ tsp dried oregano
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 50 g white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1894 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 45.2 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 29.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10 min.
Beef with Mushrooms
30 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Beef Stroganoff
1h
Chicken Corn Chowder, Broccoli Terrines
1 Std. 25 Min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 dk
Chicken and mushrooms in red wine
45 dk
Beef Goulash
2h 45min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Beef in Stout
1h 40 min