Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 300 g onions, quartered
- 1 Tbsp red wine vinegar
- 3 garlic cloves, crushed (see tip)
- 1 bay leaf
- 500 g tomatoes, halved
- 250 - 300 g water (enough to just cover ingredients)
- 5 g raisins
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g fish fillets, thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 - 500 g fresh mixed seafood, to taste
- 1 Tbsp fresh parsley leaves
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 6873 kJ / 1640 kcal
- Eiwitten
- 172 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 74 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 dk
Prawn Saganaki
35 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Basque Chicken
1sa 10 dk
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Fish Stew
45 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min