
Apparaten en Accessoires
Brodet (Fish stew)
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
olive oil plus 1 Tbsp60 g
-
onions quartered300 g
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
garlic cloves crushed (see tip)3
-
bay leaf1
-
tomatoes halved500 g
-
water (enough to just cover ingredients)250 - 300 g
-
raisins5 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fish fillets thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)500 g
-
fresh mixed seafood to taste400 - 500 g
-
fresh parsley leaves1 Tbsp
Voeding per 4 portions
Calorieën
1640 kcal /
6873 kJ
Eiwitten
172 g
Vetten
74 g
Koolhydraten
59 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

croatian cuisine
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland