Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 300 g onions, quartered
- 1 Tbsp red wine vinegar
- 3 garlic cloves, crushed (see tip)
- 1 bay leaf
- 500 g tomatoes, halved
- 250 - 300 g water (enough to just cover ingredients)
- 5 g raisins
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g fish fillets, thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 - 500 g fresh mixed seafood, to taste
- 1 Tbsp fresh parsley leaves
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 6873 kJ / 1640 kcal
- Eiwitten
- 172 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 74 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1sa
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Fish Stew
45 Min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1sa
Seafood Stew with Coconut Milk
35 dk
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 dk
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min