![Brodet (Fish stew) Brodet (Fish stew)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/698d08b1-7b80-45d8-9e73-ddf232baadad/Derivates/2c252336-4a3c-4133-b9c2-a459a6df7b3b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 300 g onions, quartered
- 1 Tbsp red wine vinegar
- 3 garlic cloves, crushed (see tip)
- 1 bay leaf
- 500 g tomatoes, halved
- 250 - 300 g water (enough to just cover ingredients)
- 5 g raisins
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g fish fillets, thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 - 500 g fresh mixed seafood, to taste
- 1 Tbsp fresh parsley leaves
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 6873 kJ / 1640 kcal
- Eiwitten
- 172 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 74 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Fish Stew
45 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Seafood Risotto
40 Min