Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g extra virgin olive oil
- 35 g green pepper, quartered
- 50 g onions, quartered
- 35 g tinned chopped tomatoes
- 1 garlic clove
-
½
tsp smoked paprika, hot or sweet
of ½ tsp red pepper, roasted, preserved, purée (pulp of pimiento choricero) - 300 g potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 150 g water
- 1 pinch fine sea salt
- 120 - 140 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Moroccan Bean Soup
45min
Fish and Herb Parcel
35min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Tomato and Haddock Rice
50min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min