Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g extra virgin olive oil
- 35 g green pepper, quartered
- 50 g onions, quartered
- 35 g tinned chopped tomatoes
- 1 garlic clove
-
½
tsp smoked paprika, hot or sweet
of ½ tsp red pepper, roasted, preserved, purée (pulp of pimiento choricero) - 300 g potatoes, peeled, diced (3 cm)
- 150 g water
- 1 pinch fine sea salt
- 120 - 140 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1138 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff
30min
Russian Beetroot Salad
1h 10min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Brodet (Fish stew)
1h 15 min
Vegetable and Almond Soup
45min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 Min
Fish Stew
45min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min